Home Video lajme PDU: Minoritarët grekë s'kanë jetuar në zonat bregdetare

PDU: Minoritarët grekë s'kanë jetuar në zonat bregdetare

303
0

Partia per Drejtesi dhe Unitet reagon ndaj procesit te regjistrimit ne Athine te pronave te minoritareve ne jug te vendit. Ne nje deklarate te kesaj partie thuhet se ne zonen e bregut nuk kane jetuar fare minoritare ne vitet 30 dhe u kerkohet autoriteteve greek te zgjidhin urgjentisht ceshtjen e pronave te shqiptareve ne Greqi