Plisat aksion kunder nates se seksit (video)

plisat aksion kunder nates se seksitPlisat aksion kunder nates se seksit.
Plisat sot ndermorren nje aksion kunder pederrave ku demoluan sallen e kuqe ku planifikohej te mbahej organizimi .E kaluara dhe kultura jone nuk na lejon qe ne mesin tone te promovohen keto ”kultura” degjeneruese dhe anti-familjare.

Plisat do te nderrmarin aksione ndaj ketyre vetive degjeneruese edhe ne te ardhmen .

Organizata e quajtur “Paqja Studentore”, ka shprehur shqetësim në lidhje me organizimin e të ashtuquajturës “Dita kushtuar seksit” nga “Kosovo 2.0”, e cila është paraparë të manifestohet me disa aktivitete, ku ndër të tjera në “Pallatin e Rinisë”, pas orës 23:00, do të ketë një organizim të turpshëm, i cili aspak nuk korrespondon me traditën tonë familjare dhe shoqërore.

“Ne konsiderojmë se shoqëria kosovare ka nevojë për organizime që i shërbejnë ngritjes morale dhe akademike, e jo organizime të tilla ç’ njerëzore që i kontribuojnë së keqes dhe degradimit të kësaj shoqërie. Ne si organizatë studentore mbetemi të përkushtuar që të marrim traditën e punës së shteteve të perëndimit, por kurrsesi t’i pasojmë në ato cilësi të cilat ne mendojmë se janë virus i një shoqërie të shëndoshë”, thuhet në komunikatën për media të lëshuar nga “Paqja Studentore”.

Edhe pse e kundërshtojnë organizimin në fjalë, kjo organizatë studentore, megjithatë thotë se nuk janë kundër informatave, të cilat janë në interes të shëndetit seksual, por janë kundër stimulimit të homoseksualizmit dhe dukurive të ngjashme, të cilat janë sinonim i degjenerimit dhe i shkatërrimit të shoqërisë.

Pavarësisht se ata kishin keqkuptuar shumëçka për këtë ngjarje, megjithatë ende nuk dihet kush qëndron prapa këtij akti të demolimit të skenës.

Në një deklaratë të plisave ne fun pagin e tyre Facebook shkruan se” Plisat sot ndermorren nje aksion kunder pederrave ku demoluan sallen e kuqe ku planifikohej te mbahej organizimi .E kaluara dhe kultura jone nuk na lejon qe ne mesin tone te promovohen keto ”kultura” degjeneruese dhe anti-familjare. Plisat do te nderrmarin aksione ndaj ketyre vetive degjeneruese edhe ne te ardhmen”

Comments are closed.