Home Extra Barsaleta Po ndodhin gjera te cuditshme kohet e fundit

Po ndodhin gjera te cuditshme kohet e fundit

461
1

Njeri i thote shokut te tij: Eshte cmendur bota fare, po ndodhin gjera te cuditshme kohet e fundit. S’kam dy muaj qe jam martuar dhe gruaja me lindi femije, nuk e kuptoj si ka mundesi, bota eshte bere e cuditshme.
I thote shoku tjeter: eshte e vertete, edhe me mua po ndodhin gjera te cuditshme kohet e fundit. Dola per gjah nje dite, drejtoj pushken ne ajer ne drejtim te thellezes dhe pa e shkrepur fare, thelleza bie ne toke, se kuptoj si mund te ndodhe nje gje e tille.
Tjetri e nderpret: po ti je trap apo ben vete, do ta kete qelluar ndonje tjeter….

1 COMMENT

  1. Barsaleta:”Dashuria”
    Erioni del ne rruge dhe shikon nje vajze seksi te veshur moderne etj,
    thote me vete ta marr per te dashur a jo .e pyet e i thote:
    -o zogu a ma ngacmoooon?

Comments are closed.