Home Video lajme Prishtinë, rasti "Medicus" sërish sot në Gjykatë

Prishtinë, rasti "Medicus" sërish sot në Gjykatë

257
0

U mbajt sot ne Gjykaten e Qarkut ne Prishtine seanca dëgjimore për akuzat e ngritura kundër 7 kosovarëve, të dyshuar se janë pjesë e një rrjeti ndërkombëtar të përfshirë në trafikimin e organeve njerëzore. Avokatet mbrojtes deklarojne se nuk ka prova per vazhdimin e ketij procesi dhe se akuza po ben te gjitha perpjekjet per te lidhur kete ceshtje me raportin e Dik Martit.