Home Extra Projekti i ri i Google, Mrekullite e botes me nje klik

Projekti i ri i Google, Mrekullite e botes me nje klik

1391
0

Mrekullite e botes me nje klik
Me një klikim nga interneti mund të njihesh me vendet më të bukura në të gjithë botën. Nga sot, kjo gjë është e mundur nga projekti i ri i Google, World Wonders, që të mundëson të vizitosh dhe eksplorosh online vendet historike dhe kulturore të të gjithë botës.

Ky projekt eshte i realizuar nga Google, në bashkëpunim me fondacionin UNESCO, Fondin Ndërkombëtarë të Monumenteve, Getty Images dhe ka si qëllim dokumentimin e këtyre vendeve dhe të shërbejë edhe për brezat e ardhshëm me qëllime edukative.

Me ane te këtij projekti, per momentin mund të eksploroni 132 faqe interneti nga 18 vende të botës, nga Stonehenge në tempujt e lashtë të Kyotos, Pallatin e Versajës e Memorialin e Paqes në Hiroshima. Mjafton vetëm një klik në adresen e internetit
www.google.it/worldwonders