Home Njoftime Provimi i matures shteterore 2012 matematike, notat, pergjgjet, rezultatet

Provimi i matures shteterore 2012 matematike, notat, pergjgjet, rezultatet

666
13
Provimi i matures shteterore Matematika 2012

MASH ben publike notat, rezultatet e provimit te matematikes 2012 per gjithe maturantet.

Nxenesit e matures shteterore 2012 mund te lexojne rezultatin e provimit te matematikes qe kane arritur te marrin, provimit te dyte te detyruar te matures shteterore, noten e pershkallezuar dhe ne fund noten finale.

Per notat e matematikes 2012 klikoni ketu: Notat e provimit ti lirimit te matematikes 2012

MASh njofton se neser nis dhe korigjimi provimit te lendeve me zgjedhje, nderkohe qe ne fillim jave del dhe Formulari A2 per te gjithe te interesuarit qe do te aplikojne per te./peqini.com/

13 COMMENTS

Comments are closed.