Home Video lajme Ps, fakte të reja që implikojnë ish ministrin e ekonomisë Ruli

Ps, fakte të reja që implikojnë ish ministrin e ekonomisë Ruli

247
0

Partia Socialiste ka publikuar sot fakte te reja qe sipas selise roze implikojne drejtperdrejt ish ministrin e ekonomise Genc Ruli ne koncensionin per ndertimin e hidrocentralit ne pellgun Benç — Progonat. Sipas deputetes socialiste Ermonela Felaj, ish ministri Ruli ka zhvilluar dy gara me parregullesi te konsiderueshme per kete koncension ndersa ka favorizuar nje kompani afer tij dhe skualifikuar nje kompani italiane.