Pukë, Drejtoria e shërbimit pyjor fushatë për mbrojtjen e pyjeve

Drejtoria e shërbimit pyjor në Pukë ka startuar një fushatë të fortë për ndalimin e shkatërrimit të pyjeve. Vetëm në 6 ditë, janë kryer procedime penale dhe janë vendosur gjoba sa për 6 muaj të vitit të kaluar.

Comments are closed.