Home Njoftime Pune me ane te agjencive online (Video)

Pune me ane te agjencive online (Video)

455
0

Te gjesh nje vend pune sot eshte bere gjeja me e veshtire, por nese je i orientuar drejt atehere gjerat mund te behen edhe me te thjeshta. Mjafton me nje klikim ne website e kompanisë www.headhunter.al dhe ketu mund te informoheni per vendet vakante ne bizneset shqiptare dhe nese ato përputhen me interesat tuaja atëherë punësimi mund te behet realitet. Kjo kompani ndihmon ne ndërtimin e karrierës.

Per shkak te cilësisë se shërbimit qe kompania ofron, si ne përzgjedhjen e kandidateve edhe ne seriozitetin e kompanive qe ajo bashkëpunon, “The hedhunter” eshte versuar me çmimin ndërkombëtar te cilësisë ne kategorinë e arte. Ne këtë kompeticion merrnin pjese kompania nga 48 shtete te botes. Kompania Headhunter është shtrire me shërbimet e saj ne Shqipëri-Kosovë dhe Maqedoni.