Home Thenie te Mencura Qente dhe francezet…

Qente dhe francezet…

411
0

Numri i qeneve ne france eshte shtate milion, sa nje e shtata e banoreve te Frances, dhe eshte bere gje normale te shikosh nje francez te ulur me qenin e tij ne restorant duke ngrene ushqim.
Eshte pyeur kryetari i organizates se kujdesjes per qennte:
– Pse i duan francezet kaq shume qente?
U pergjigj: – Ngase kane nevoje per dashuri te ndersjellte, sepse nuk besojne tek njerezit…