Home Video lajme Qosja për raportin e Dick Marty: Përpjekje për të njollosur shqiptarët

Qosja për raportin e Dick Marty: Përpjekje për të njollosur shqiptarët

244
0

Akademiku i mirenjohur Rexhep Qosja e konsideron raportin e Dik Martit nje perpjekje e Serbise se deshtuar kunder shtetit te Kosoves. Sipas tij, Beogradi nuk e pranon dot pavaresine e Kosoves dhe ndaj raporti ne fjale eshte thjesht nje perpjekje e rradhes per te njollosur figuren e shqiptareve.