Home Kuriozitete Qytetet lundruese ne uje – Projekti i ardhshem në Dubai

Qytetet lundruese ne uje – Projekti i ardhshem në Dubai

687
0

Një ide e re eshte hedhur nga arkitekti Vincent Callebaut i cili ka projektuar një “qytet lundrues” i cili njihet si zambak uji dhe është një projekt që i përket së ardhmes si pasojë e ngrohjes globale dhe pushtimit të tokës nga uji. Në atë kohë sipas tij, toka do ketë nevojë për këto qytete lundruese.