Raul: Kam bërë mirë me transferimin te Schalke

Përforcimi i ri i Schalke, Raul, ka dhënë shenja se ai është i kënaqur që i është bashkuar klubit nga Bundesliga. Veterani spanjoll ende nuk ka luajtur një ndeshje zyrtare me klubin gjerman pas transferimit të tij nga Real Madridi, megjithatë duhet mjaft i lumtur me zgjedhjen që ka bërë. “Kam marrë vendim të mirë kur i jam bashkuar këtij klubi për të përfunduar karrierën time. Kam mundur të qëndroj në Real, e kam pasur përkrahjen e Jose Mourinho. Kam kaluar 16 vite atje, po thuajse gjithë karrierën time. Por familja ime dhe unë dëshironim të zbulojnë diçka të re dhe nëse nuk e bënim këtë vit, mund të mos e kishim bërë kurrë”, ka thënë Raul. Dhe Raul beson se ai mund t’i ndihmojë Schalke të arrijë sukses të dukshëm duke pasur për qëllim titullin e Bundesligës.http://www.sportishqiptar.com.al/raul-kam-bere-mire-me-transferimin-te-schalke/

Comments are closed.