Reforma zgjedhore Presidenti apel politikës: Gjeni gjuhën e dialogut (

Presidenti Topi u bën thirrje partive politike të gjejnë gjuhën e dialogut dhe të nisin sa më shpejt punën për reformën zgjedhore. Debatet politike, sipas tij të cojnë në zgjedhje të papërgatitura. Këto deklarata, kreu i shtetit i bëri në një intervistë dhënë Zërit të Amerikës. Presidenti apeloi gjithashtu edhe për domosdoshmërinë e dorëzimit të imunitetit nga politikanët.

Comments are closed.