Home Aktualitet Revista Living – Revista me e re shqiptare (Video)

Revista Living – Revista me e re shqiptare (Video)

955
0
Revista Shqip Living

Te pëlqen te jetosh bukur? Je ne kërkim te ideve për arredim, kuzhine, kopshtari, apo pushime? Tashme e ke zgjidhjen. Nga data 4 gusht, tregut shqiptar te botimit i është shtuar revista me e re “Living”, e para dhe e vetmja reviste me tematike stilin e jetesës.

189 faqe plot me këshilla, ide dhe sugjerime se si ta bëni me te këndshëm ambientin ku jetoni, si te ushqeheni shëndetshëm, te udhëtoni ne destinacionet me joshëse, si dhe disiplina te ndryshme qe ju ndihmojnë te keni një trup dhe mendje te bukur. “Living” tashme mund ta gjeni ne te gjitha pikat e shitjes ne Tirane dhe ne qytete te tjera te vendit. Madje “Linvig” është bere pjese edhe ne stendat e holleve ne hotelet me luksoze ne kryeqytet, “Rogner” dhe “Sheraton”. Prej ditës se pare te daljes ne treg revista ka ngjallur interes te veçante tek njerëzit për vete përmbajtjen e saj krejt ndryshe. Qytetaret thonë se “Living” përben risi ne tregun e botimit te revistave ne vend dhe megjithëse ka kaluar vetëm një jave nga dalja e saj ne treg për here te pare, ka prekur kureshtjen e lexuesve te cilët japin dhe vlerësimet e para duke e krahasuare “Living” me revistat me te famshme botërore. Një jave pas daljes se saj ne treg, “Living” ka shënuar rekord shitjesh pasi interesi i njerëzve ka qene i larte. Qendrat kryesore te shitjes se librit ne kryeqytet pohojnë se “Living” është tërhequr për shume arsye. Ne numrin e pare te “Living”do te gjeni 31 receta kuzhine, 99 këshilla shëndeti, tendencat e fundit te modës, ofertat Last minute, enciklopedi e luleve, arredim si dhe një sere rubrikash te tjera qe lidhen me stilin e jetesës. “Living” është revista me e re ne treg, e cila ofron një guide plot ngjyra për te gjithë lexuesit e saj. Ndaj ne këto dite te nxehta gushti, “Living” është zgjedhja ideale. Ajo ofron ngjyrat e verës dhe deri ne sezonin e ardhshëm te vjeshtës, nxitoni te shijoni ato vetëm me “Living”. Te jetosh me stil do te thotë te jetosh bukur.

Revista Living tashme eshte dhe online ne adresen www.living.al