Home Extra Dokumentar Rruga Egnatia, Film Dokumentar shqiptar (VIDEO)

Rruga Egnatia, Film Dokumentar shqiptar (VIDEO)

522
0
Rruga Egnatia

Film Dokumentar shqiptar prodhim i Televizionit Channel One. RRUGA “EGNATIA”
Nje nga me te medhate dhe me te famshmet rruge te antikitetit..