Home Aktualitet Sali Berisha ne Apartamentin 2XL (LIVE dhe Video)

Sali Berisha ne Apartamentin 2XL (LIVE dhe Video)

538
0

berisha ne apartamentin 2xlKryeministri Sali Berisha shfaqet ne Apartamentin 2XL. Video

Berisha nuk humbet rastin per tu shfaqur perpara publikut edhe ne apartamentin 2XL, djemet e apartamentit kishin disa jave qe e prisnin kryeministrin e Berisha, dhe surpriza per te gjithe shqiptaret vjen: Sali berisha pranon ftesen speciale ne Finalen e 2xl te dielen me 16 qershor. Shume nuk e besonin , shume nuk e prisnin dhe mendonin se do te ishte vetem shaka, por vetem pak dite para zgjedhjeve vjen surpriza, kryeministri ne apartamentin 2XL.

Ju mund ta shikoni Sali berishen ne Apartamenin 2xl Live ne Vizion plus online ne kete adrese www.atdhe.al/tv