Home Extra TV LIVE Se shpejti televizioni me i ri Agon Channel Live

Se shpejti televizioni me i ri Agon Channel Live

620
0

agon channel albaniaAgon Channel – Televizioni me i ri shqiptar se shpejti Live.

Gjate ketyre diteve mesohet  se tashme kane filluar pergatitjet per lancimin e nje kanali i cili synon dhe mendohet se do te ndryshoje ne menyre drastike panoramen televizive ne vend. Sipas disa burimeve te aferta, per InfoMedia-n, mesohet se pronari i ketij kanali eshte nje person shume i pasur, me prejardhje nga Tropoja.

Kemi mesuar gjithashtu se gjate muajve dhe javeve te fundit eshte punesuar nje staf shume i kualifikuar, ”me te miret e medias ne vend” sic pohon burimi i informacionit, dhe teknologjia qe do te perdoret eshte me e avancuara.

Kanali do te emerohet ”AGON CHANNEL” dhe nuk eshte percaktuar akoma asnje date per fillimin e transmetimeve, por pritet te lancohet shume shpejt.