Home Video lajme Serbia kërkon fillimin e hetimeve ndaj UNMIK-ut

Serbia kërkon fillimin e hetimeve ndaj UNMIK-ut

235
0

Serbia ka kërkuar fillimin e hetimeve ndaj ish shefit te misionit të OKB-së në Kosovë Soren Jesen Petersen për shkak të fshehjes të tregtisë me organe nga ana e UÇK-së. Sipas njoftimeve të gazetës serbe “Blic”, ministri i Serbisë për Bashkëpunimin me Tribunalin e Hagës kërkoi nga kryeprokurori Bramertz per ish shefin të UNMIK-ut për periudhën 2004 dhe 2006.