Home Sherbime Gazetat Shqiptare

Gazetat Shqiptare

Ketu do te mund te gjeni disa nga gazetat shqiptare online qe ndodhen ne internet. Gazetat shqiptare tashme pothuajse i jane pershtatur dhe kohes se dixitalizimit duke i ofruar keshtu edhe version online lexuesve te tyre.

Gazetat shqiptare online:

Gazeta Tema
Gazete e perditshme e pavarur me lajme nga shqipëria dhe rajoni.
Faqja zyrtare: http://www.gazetatema.net

Gazeta Koha Jone
Gazetë e pavarur shqiptare themeluar nga gazetari Nikollë Lesi.
Faqja zyrtare: http://www.kohajone.com

Gazeta Shekulli
Shekulli është gazeta më e madhe në Shqipëri që botohet nga Botimet Periodike Spektër.
Faqja zyrtare: http://www.shekulli.com.al

Gazeta Panorama
Gazeta “Panorama” është gazetë e përditshme në gjuhën shqipe, botohet në Tiranë. Aktualisht është gazeta më e shitur në vend.
Faqja zyrtare: http://www.panorama.com.al

Gazeta Shqip
Shqip është gazetë e përditshme e pavarur në gjuhën shqipe.
Faqja zyrtare: http://www.gazeta-shqip.com

Lajmet e Fundit
Gazetë online në shqip qe mbledh ne kohe reale lajmet me te fundit nga shtypi shqiptar.
Faqja zyrtare: http://www.lajmetefundit.net

Gazeta Standard
Gazeta Standard është gazetë e pavarur përditshme në gjuhën shqipe.
Faqja zyrtare: http://www.standard.al

Gazeta Shqiptare
“Gazeta Shqiptare” është gazeta e pavarur më e vjetër në Shqipëri.
Faqja zyrtare: http://www.balkanweb.com/gazetav5/

Gazeta Metropol
Gazete e perditshme shqiptare, botim i metropol group.
Faqja zyrtare: http://www.gazetametropol.com

Gazeta Sot
Sot është gazetë e përditshme e pavarur në gjuhën shqipe, botues i së cilës është Arian Prodani.
Faqja zyrtare: http://www.sot.com.al

Gazeta Start
Gazeta e përditshme e pavarur me lajmet e fundit nga vendi dhe bota.
Faqja zyrtare: http://www.gazetastart.com

Gazeta Express
Gazeta e përditshme Express, produkt kryesor i kompanisë MediaWorks, artikuj relevantë, të hulumtuar mirë, dhe opinione autoritative.
Faqja zyrtare: http://www.gazetaexpress.com

Gazeta Kosova Sot
Gazeta Kosova Sot është gazete e përditshme informative e pavarur ne Kosove.
Faqja zyrtare: http://www.kosova-sot.info

Gazeta Koha Ditore
Koha Ditore është gazetë e përditshme nga Kosova e themeluar në vitin 1997. Botohet në Prishtinë nga kompania Koha.
Faqja zyrtare: http://www.koha.net

Gazeta 55
Gazeta “55″ është gazetë e përditshme e pavarur që botohet në Shqipëri.
Faqja zyrtare: http://www.gazeta55.al

Gazeta Telegraf
Telegraf është gazetë e përditshme e pavarur që një shpërndarje të gjërë në të gjithë territorin e Shqipërisë.
Faqja zyrtare: http://www.gazetatelegraf.com

Gazeta Rilindja Demokratike
Gazeta politike e partise Demokratike.
Faqja zyrtare: http://www.rilindjademokratike.com

Gazeta Zeri i Popullit
Gazeta politike e partise Socialiste.
Faqja zyrtare: http://www.zeri-popullit.com

Gazeta Integrimi
Gazeta politike e partise LSI (Levizja Socialiste per Integrim).
Faqja zyrtare: http://www..integrimi.com

Gazeta Republika
Gazeta politike e partise Republikane.
Faqja zyrtare: http://www.gazetarepublika.al

Gazeta Balli i Kombit
Gazeta politike e partise Balli Kombetar.
Faqja zyrtare: http://www.ballikombit.org

Gazeta Celesi
Gazeta kushtuar lajmerimeve per shitje, blerje, dhenie me qera, punesime, aktivitete etj.
Faqja zyrtare: http://www.celesi.info

Gazeta Sporti Shqiptar
Sporti shqiptar është gazeta e parë sportive në Shqipëri dhe e para e këtij lloji në Ballkan.
Faqja zyrtare: http://www.sportishqiptar.com.al

Gazeta Sporti Ekspress
Nje nga gazetat më te medha sportive në Shqipëri.
Faqja zyrtare: http://www.sportekspres.com