Home Sherbime Islam Ligjerata islame shqip video nga nxenes dijesh

Ligjerata islame shqip video nga nxenes dijesh

Shiko Video Ligjerata fetare islame ne gjuhen shqipe nga hoxhallare shqiptare
Ligjerata te ndryshme islame nga hoxhallare shiptare dhe kosovar.

# Abdurrahman Rama

 • Rëndesia e Duas
 • Vlera e Agjerimit
 • Dashuria ndaj Profetit (alejhis-selatu ue selam)
 • Dynjaja dhe çka ka në të
 • Kthimi në fenë e Allahut
 • Përhapeni selamin në mesin tuaj
 • Rëndësia e ditës së xhuma
 • Sinqeriteti në vepra
 • Vdekja dhe agonia e saj
 • # Bali Sadiku

  # Muhamed Abdullahi

  # Muhamed Strumi

  # Uthman Haska

  # Xheladin Leka

  # Zejd Haziri

  # Të ndryshme