Home Lajme Sport Shiko Gjermani – Danimarke Live – Euro 2012 Online

Shiko Gjermani – Danimarke Live – Euro 2012 Online

430
0

Shiko Ndeshjen Gjermani – Danimarke Live Ndeshjet e sotme te Euro 2012 live

Shiko Gjermani – Danimarke Live mund ti shikoni direkt nga interneti ne adresen tone www.peqini.com/ndeshje ose mjafton te kerkoni ne google peqini ndeshje live.

Ndeshjet qe luhen sot jane ato te grupit B te kampionatit evriopian euro 2012. Gjermani – Danimarke do te luhet ne oren 20:45

Ndeshjet tranmsetohen live ne tvsh dhe Supersport ndersa ne internet ju mund ti shikoni live ndeshjet ne adresen tone www.peqini.com/ndeshje

Gjermani – Danimarke Live 

Shiko Ndeshjen Gjermani – Danimarkei LIVE 

Ndeshja Hollande – Portugali mundesohet nga faqja www.atdhe.al e cila eshte e dedikuar teresisht per ndeshje live dhe tv shqiptare live online.