Home Aktualitet Shiko LIVE Big Brother Albania 5 (VIDEO)

Shiko LIVE Big Brother Albania 5 (VIDEO)

728
1

Ketu mund te shikoni LIVE emisionin Big Brother Albania 5 i cili fillon diten e shtune 18 shkurt 2012.

Programi Big Brother Albania 5 i cili do te mundesohet nga digitalb dhe Atdhe.al dhe te cilin mund ta shikoni live online ne kete adrese do te zgjase disa muaj.

Ju mund ta shikoni Big Brother Albania 5, 24 ore LIVE ketu ne Atdhe.al …

Ndiqeni Big Brother Albania 5 Direkt nga kompjuter ne kete adrese interneti

http://atdhe.al/bba5.html  ..

Big Brother Albania 5 Bigbrother Albania Bigbrother 5

Live BigBrother Albania 5 Bigbrother Albania 5 Live Live Bb5

Live BigBrother Albania Bb Albania 5 Live Bb Albania 5

Lajme bigbrother albania 5

1 COMMENT

  1. Eshte e qartë që ky emision është vetëm për t’ia humbur kohën popullit dhe sidomos rinisë…….

Comments are closed.