Shiko ndeshjen Luksemburg – SHQIPERI Live me koment shqip 6 shtator

Ndeshjen Luksemburg – Shqiperi  Live Online e cila do te trasmetohet nga Tvsh dhe Supersport Live ne date 6 shtator 2011 ora 20:15 , mund ta shikoni ne adresen www.atdhe.al/ndeshje nga interneti ose www.atdheal.com
Per te pare ndeshjen e futbollit midis Shqiperise dhe luksemburgut nga interneti mjafton te klikoni ne adresen e njohur te internetit www.atdhe.al/ndeshje Shqiperi vs Luksemburg tvsh live, Watch Luxembourg vs. Albania  from TVSH. Shqiperi/Luksemburg live, Shqiperi – luksemburg Live online.
Trajneri i Kombëtares Shqiptare, Josip Kuzhe, ka grumbulluar 23 lojtarë për  ndeshjen embetur kualifikuese për Euro 2012, ndaj Luksemburgut më 6 shtator 2011.

Shkoni ne nje nga adresat e meposhtme:

Shqiperi vs luxemburg 6 shtator 6 shtator 2011 Supersport , TVSH Live

Luxembourg vs. Albania Live 6 shtator 2011 , Supersport , TVSH Live

Luxemburg vs. Shqiperi Live 6 shtator 2011 , Supersport , TVSH Live

Luksemburg -Shqiperi 6 shtator 2011 , Supersport , TVSH Live

Luxembourg vs. Albania Live 6 september 2011 , Supersport , TVSH Live

Comments are closed.