Home Aktualitet Shiko ndeshjen Shqiperi – Mali i Zi Live Online

Shiko ndeshjen Shqiperi – Mali i Zi Live Online

440
1

Shikoni ndeshjen e futbollit Shqiperi Mali i Zi live ne internet me koment shqip nga TVSH.

Ndeshjen midis Shqiperise dhe Malit te Zi LIVE te dates 10 gusht 2011 e cila do te luhet ne stadiumin e Shkodres Loro Borici ne oren 20:00, do te mund ta shikoni ne adresen e njohur te  internetit

  www.atdhe.al/sport.html

Shqiperia dhe Mali i Zi live trasmetohet nga TVSH live si dhe ne satelit. Por ju mund ta ndiqni ndeshjen e futbollit Shqiperi vs Mali i Zi online ne adresen e Atdhe.al www.atdhe.al/sport.html

1 COMMENT

Comments are closed.