Home Si te gatuajme Fjale te Urta Shoqeria ,Paraja dhe Fama do te zhduken nje dite. Ata qe te...

Shoqeria ,Paraja dhe Fama do te zhduken nje dite. Ata qe te donin shume do te humbasin ne eren e se kaluares.

392
0

Do te zhduken diku. por ajo qe do mbetet me ty eshte dashuria e Nenes, ndaj duaje dhe respektoje, fali dashuri cdo moment. Zoti i bekofte dhe i meshiroft te gjitha NENAT.