Home Lajme Sport Shqiperi Katar Live Online – Shiko ndeshje futbolli live

Shqiperi Katar Live Online – Shiko ndeshje futbolli live

464
0

shiko ndeshje futbolli live euro 2012Shikoni Live ndeshjen e futbollit Shqiperi Katar online ne internet me date 22 Maj 2012. Ndeshja live mes Shqiperise dhe Katarit do te transmetohet ne internet ne adresen  www.peqini.com/ndeshje e mundesuar nga www.atdhe.al

Shiko Shqiperi Katar LIVE

Shiko Shqiperi Katar online

Shqiperi Katar direkt

Ndeshje live shqiperi katar

 

Shqiperia do te luaj me Katarin ne Spanje ne nje ndeshje miqesore ndersa ne date 15 gusht shqiperia do te luaj nje tjeter miqesore Shqiperi Moldavi. Ndeshja Shqiperi Moldavi Live do te keni mundesi ta shikoni po asht ne adresen e internetit www.atdhe.al