Home Lajme Sport Shqiperi Luksemburg Bileta në gjithë Shqipërinë, Kombëtarja ka nevojë për… ju!

Shqiperi Luksemburg Bileta në gjithë Shqipërinë, Kombëtarja ka nevojë për… ju!

395
0
Kombëtarja ka nevojë për ju! Kjo është motoja më e fundit e drejtuesve kquezi dhe. Pas barazimit 1-1 kundër Rumanisë lojtarët dhe skuadra kërkon një mbështetje masimale për ndeshjen kundër Luksemburgut e cila do të luhet nesër në orën 20.15 në stadiumin kombëtar Qemal Stafa. Gazeta Sport Ekspres ka menduar të shërbejë shitjen e biletave duke shtuar gjeografinë e mundësisë së blerjes së tyre. Tani biletat nuk do të shiten më vetëm në Tiranë por në të gjithë qytetet kryesore të vendit është e pranishme. Biletat do të shiten pranë pikave kryesore të shitjes së gazetave dhe cmimi i tyre është i pandryshueshëm.
Tifozët – cmimet e bieltave në tribunat e stadiumit, përvec asaj kryesore ka një cmimt ë prnaueshëm. Federata mendoi që të ulte rriste nivelin “gratis” duke e aplikuar një gjë të tillë për tribunat anësore, por në të ardhmen ky sistem do të modifikohet dhe më duke u foruar nxënësve dhe femrave një mundësi të tillë. Pas kësaj ndeshjeje biletat për kategori të caktuara njerëzish do të ketë stampa të llojeve të ndryshme.
Pritshmëria – Luksmeburgu sigurisht që nuk është një emër që josh por momenti i mirë ku gjendet përfaqësuesja po. Pas barazimit në Rumani dhe pas rezultatit të gjahstë pozitiv rresht lojtarët pretendojnë s etifozët dueht të jenë të shumë në stadium për të mbështetur skuadrën përfaqëusese.
Çmimet e biletave
Tribuna kryesore 5 mije lekë
Tribuna D2 1 mijë lekë
Tribunat D1 dhe D3 700 lekë
Tribunat C dhe E 200 lekë

Kombëtarja ka nevojë për ju! Kjo është motoja më e fundit e drejtuesve kquezi dhe. Pas barazimit 1-1 kundër Rumanisë lojtarët dhe skuadra kërkon një mbështetje masimale për ndeshjen kundër Luksemburgut e cila do të luhet nesër në orën 20.15 në stadiumin kombëtar Qemal Stafa. Gazeta Sport Ekspres ka menduar të shërbejë shitjen e biletave duke shtuar gjeografinë e mundësisë së blerjes së tyre. Tani biletat nuk do të shiten më vetëm në Tiranë por në të gjithë qytetet kryesore të vendit është e pranishme. Biletat do të shiten pranë pikave kryesore të shitjes së gazetave dhe cmimi i tyre është i pandryshueshëm.
Tifozët – cmimet e bieltave në tribunat e stadiumit, përvec asaj kryesore ka një cmimt ë prnaueshëm. Federata mendoi që të ulte rriste nivelin “gratis” duke e aplikuar një gjë të tillë për tribunat anësore, por në të ardhmen ky sistem do të modifikohet dhe më duke u foruar nxënësve dhe femrave një mundësi të tillë. Pas kësaj ndeshjeje biletat për kategori të caktuara njerëzish do të ketë stampa të llojeve të ndryshme.
Pritshmëria – Luksmeburgu sigurisht që nuk është një emër që josh por momenti i mirë ku gjendet përfaqësuesja po. Pas barazimit në Rumani dhe pas rezultatit të gjahstë pozitiv rresht lojtarët pretendojnë s etifozët dueht të jenë të shumë në stadium për të mbështetur skuadrën përfaqëusese.

Çmimet e biletave
Tribuna kryesore 5 mije lekë
Tribuna D2 1 mijë lekë
Tribunat D1 dhe D3 700 lekë
Tribunat C dhe E 200 lekë