Home Lajme Sport Shqiperi Luksemburg, Formacionet, Kuzhe: Sot hidhemi në sulm!(Video)

Shqiperi Luksemburg, Formacionet, Kuzhe: Sot hidhemi në sulm!(Video)

307
0

Ndeshjen Luksemburg – Shqiperi  Live Online e cila do te trasmetohet nga Tvsh dhe Supersport Live ne date 6 shtator 2011 ora 20:15 , mund ta shikoni ne adresen www.atdhe.al/ndeshje nga interneti ose www.atdheal.com

 

 

Per te pare ndeshjen e futbollit midis Shqiperise dhe luksemburgut nga interneti mjafton te klikoni ne adresen e njohur te internetit www.atdhe.al/ndeshje Shqiperi vs Luksemburg tvsh live, Watch Luxembourg vs. Albania  from TVSH. Shqiperi/Luksemburg live, Shqiperi – luksemburg Live online.