Si te krijojme nje kartevizite falas online per biznesin.

krijo kartevizite falas online

Ketu do te gjeni logo te gatshme per te krijuar kartevizita falas online ne internet per biznesin tuaj apo per vete ju.

Kartvizitat mund te krijohen falas dhe ne internet ne site te ndryshme, por ju mnud ti krijoni ato vete duke pasur pak njohuri nga fotoshopi apo me nje tjeter program te thjeshte.

Nje menyre e thjeshte eshte tek ky website

Per te krijuar kartvizita falas vete ju mund te ruani ne komjuterin tuaj disa nga fotot e meposhtme pastaj ti modifikoni ato sipas deshires tuaj, duke i personalizuar ne baze te bisnesit apo interesit tuaj

Shiko ketu si te reklamoni biznesin tuaj me ane te kartevizites

Krijo kartviziten tuaj online me keto logo me poshte.

Logot

(logot do te shtohen vazhdimisht)

One Comment

  1. fatjon musaku says:

    wergwer