Si të kuptoni kur dikush po ju gënjen?

Psikologët në Universitetin e Kalifornisë, në Los Angeles sugjerojnë disa të dhëna me anë të të cilave ju mund të kuptoni se kur dikush është duke ju gënjyer. Sipas tyre, kush gënjen flet sa më pak të mundet, justifikon çdo frazë që thotë si dhe kur i bëhet një pyetje merr kohë duke përsëritur pyetjen. Nëse më vonë i kërkohen detaje të tjera, ai i hedh sytë diku tjetër dhe mezi gjen fjalët për t’u shprehur. Për më tepër duke u përpjekur që të mbulojë gënjeshtrën, padashur e bën atë më të dukshme.

Comments are closed.