Home Aktualitet Sinjalistika rrugore, Teste autoshkolle, pyetje pergjigje

Sinjalistika rrugore, Teste autoshkolle, pyetje pergjigje

5877
37

Ketu do te gjeni te gjitha pyetjet qe bien ne provimin teorik per te marre lejen e drejtimit per kategorine normale ose sic quhet ndryshe Kategoria B

Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimeve të Transportit Rrugor eshte enti ku i cili ofron per perdoruesit e saj Teste te ndryshme dhe  materiale informuese per Lejen e Drejtimit ose sic quhet ndryshe dhe Patenta shoferit.  Zakonisht autoshkollat shqiptare nuk i japin falas keto pyetje por ose i shesin ose nuk dine me i shkarkuar.

Ky eshte liku i sitit te drejtorise e cila i ka materialet te ndara  http://www.dpshtrr.gov.al/

Ndersa tek linku me poshte do te gjeni nje permbledhje te  plote qe kemi bere ne per te shkarkuar, ku ka teste, kodi rrugor, pyetje dhe pergjigje te zgjidhura qe bien ne provimin per te marre patenten e Automjeteve:

KLIKO KETU  Pyetjet per testin e patentes

Te njejtat materiale mund ti shkarkoni nje nga nje ne adresen e me poshtme

37 COMMENTS

  1. mirdita me falni per shqetesimin a mund te me ndimoni se si mund te nxjerr patenten time se me ka humbur me sakt cfar dokumentash me duhen .

Comments are closed.