Home Lajme Sport Superliga shqiptare 2012-2013 Kalendari i ndeshjeve, java e …

Superliga shqiptare 2012-2013 Kalendari i ndeshjeve, java e …

479
0
Superliga Shqiptare 2012-2013

Kalendari i ndeshjeve te Superliges Shqiptare dhe kategorise se pare per  sezonin 2012 – 2013 , nga java e pare deri tek java e fundit me datat e ndeshjeve.

Sipas vendimit me te fundit te FSHF, atij te dates 25 qershor, Kategoria Superiore nis fazen e pare me date 25 gusht 2012 dhe mbaron me 01 dhjetor 2012. Faza e dyte e kesaj kategorie fillon me 09. shkurt 2013 dhe mbaron me 11 maj 2013.

Data e fillimit te Kampionatit te Kategorise se Pare eshte me 01 shtator2012 dhe perfundon me 08 dhjetor 2012. Faza e dyte starton me 09 shkurt 2013 dhe mbaron me 11 maj 2013

Disa vendime te tjera jane si me poshte.

  • Kat Superiore: Edicioni 2013-2014 do te zhvillohet me 12 skuadra

 

  • Kat I: Edicioni 2013-2104 do te zhvillohet sic eshte aktualisht me 16 skuadra

 

  • Ne fund te Edicionit 2012-2013, 4 skuadrat e renditura ne vendet 11, 12, 13 dhe 14 te kampionatit te kategorise superiore bien automatikisht ne Kategorine e Pare. Skuadrat e renditura ne vendin e 1 dhe 2 te Kategorise se Pare ngjiten automatikisht ne Kategorine Superiore.

 

  • Ne fund te Edicionit 2012-2013, 4 skuadrat e renditura ne vendet 11, 12, 13 dhe 14 te kampionatit te kategorise se pare bien automatikisht ne Kategorine e Dyte. Skuadrat e renditura ne vendin e 1 te dy grupeve te Kategorise se Dyte ngjiten automatikisht ne Kategorine e Pare.

 

  • Edicioni 2012-2013 nuk do te kete ndeshje play-off apo play-out.

Kalendari i Superliges Shqiptare 2012 – 2013 dhe kategorise se pare , te hidhet me date 29 qershor 2012 dhe do ta gjeni ketu

 Java 1

Qyteti

Vendas

Udhëtues

Data

Kukes

KUKES

LUFTETARI

25.08.2012

Shkoder

VLLAZNIA

SKENDERBEU

25.08.2012

Fier

APOLONIA

KASTRIOTI

25.08.2012

Ballsh

BYLIS

FLAMURTARI

25.08.2012

Lac

LAÇI

BESA

25.08.2012

Berat

TOMORI

TIRANA

25.08.2012

Peqin

SHKUMBINI

TEUTA

25.08.2012

JAVA 2

Qyteti

Vendas

Udhëtues

Data

Gjirokaster

LUFTETARI

TEUTA

01.09.2012

Tirane

TIRANA

SHKUMBINI

01.09.2012

Kavaje

BESA

TOMORI

01.09.2012

Vlore

FLAMURTARI

LAÇI

01.09.2012

Kruje

KASTRIOTI

BYLIS

01.09.2012

Korce

SKENDERBEU

APOLONIA

01.09.2012

Kukes

KUKES

VLLAZNIA

01.09.2012

JAVA 3

Qyteti

Vendas

Udhëtues

Data

Shkoder

VLLAZNIA

LUFTETARI

15.09.2012

Fier

APOLONIA

KUKES

15.09.2012

Ballsh

BYLIS

SKENDERBEU

15.09.2012

Lac

LAÇI

KASTRIOTI

15.09.2012

Berat

TOMORI

FLAMURTARI

15.09.2012

Peqin

SHKUMBINI

BESA

15.09.2012

Durres

TEUTA

TIRANA

15.09.2012

JAVA 4

Qyteti

Vendas

Udhëtues

Data

Gjirokaster

LUFTETARI

TIRANA

22.09.2012

Kavaje

BESA

TEUTA

22.09.2012

Vlore

FLAMURTARI

SHKUMBINI

22.09.2012

Kruje

KASTRIOTI

TOMORI

22.09.2012

Korce

SKENDERBEU

LAÇI

22.09.2012

Kukes

KUKES

BYLIS

22.09.2012

Shkoder

VLLAZNIA

APOLONIA

22.09.2012

JAVA 5

Qyteti

Vendas

Udhëtues

Data

Fier

APOLONIA

LUFTETARI

29.09.2012

Ballsh

BYLIS

VLLAZNIA

29.09.2012

Lac

LAÇI

KUKES

29.09.2012

Berat

TOMORI

SKENDERBEU

29.09.2012

Peqin

SHKUMBINI

KASTRIOTI

29.09.2012

Durres

TEUTA

FLAMURTARI

29.09.2012

Tirane

TIRANA

BESA

29.09.2012

JAVA 6

Qyteti

Vendas

Udhëtues

Data

Gjirokaster

LUFTETARI

BESA

06.10.2012

Vlore

FLAMURTARI

TIRANA

06.10.2012

Kruje

KASTRIOTI

TEUTA

06.10.2012

Korce

SKENDERBEU

SHKUMBINI

06.10.2012

Kukes

KUKES

TOMORI

06.10.2012

Shkoder

VLLAZNIA

LAÇI

06.10.2012

Fier

APOLONIA

BYLIS

06.10.2012

JAVA 7

Qyteti

Vendas

Udhëtues

Data

Ballsh

BYLIS

LUFTETARI

20.10.2012

Lac

LAÇI

APOLONIA

20.10.2012

Berat

TOMORI

VLLAZNIA

20.10.2012

Peqin

SHKUMBINI

KUKES

20.10.2012

Durres

TEUTA

SKENDERBEU

20.10.2012

Tirane

TIRANA

KASTRIOTI

20.10.2012

Kavaje

BESA

FLAMURTARI

20.10.2012

JAVA 8

Qyteti

Vendas

Udhëtues

Data

Gjirokaster

LUFTETARI

FLAMURTARI

27.10.2012

Kruje

KASTRIOTI

BESA

27.10.2012

Korce

SKENDERBEU

TIRANA

27.10.2012

Kukes

KUKES

TEUTA

27.10.2012

Shkoder

VLLAZNIA

SHKUMBINI

27.10.2012

Fier

APOLONIA

TOMORI

27.10.2012

Ballsh

BYLIS

LAÇI

27.10.2012

JAVA 9

Qyteti

Vendas

Udhëtues

Data

Lac

LAÇI

LUFTETARI

03.11.2012

Berat

TOMORI

BYLIS

03.11.2012

Peqin

SHKUMBINI

APOLONIA

03.11.2012

Durres

TEUTA

VLLAZNIA

03.11.2012

Tirane

TIRANA

KUKES

03.11.2012

Kavaje

BESA

SKENDERBEU

03.11.2012

Vlore

FLAMURTARI

KASTRIOTI

03.11.2012

JAVA 10

Qyteti

Vendas

Udhëtues

Data

Gjirokaster

LUFTETARI

KASTRIOTI

10.11.2012

Korce

SKENDERBEU

FLAMURTARI

10.11.2012

Kukes

KUKES

BESA

10.11.2012

Shkoder

VLLAZNIA

TIRANA

10.11.2012

Fier

APOLONIA

TEUTA

10.11.2012

Ballsh

BYLIS

SHKUMBINI

10.11.2012

Lac

LAÇI

TOMORI

10.11.2012

JAVA 11

Qyteti

Vendas

Udhëtues

Data

Berat

TOMORI

LUFTETARI

17.11.2012

Peqin

SHKUMBINI

LAÇI

17.11.2012

Durres

TEUTA

BYLIS

17.11.2012

Tirane

TIRANA

APOLONIA

17.11.2012

Kavaje

BESA

VLLAZNIA

17.11.2012

Vlore

FLAMURTARI

KUKES

17.11.2012

Kruje

KASTRIOTI

SKENDERBEU

17.11.2012

JAVA 12

Qyteti

Vendas

Udhëtues

Data

Gjirokaster

LUFTETARI

SKENDERBEU

24.11.2012

Kukes

KUKES

KASTRIOTI

24.11.2012

Shkoder

VLLAZNIA

FLAMURTARI

24.11.2012

Fier

APOLONIA

BESA

24.11.2012

Ballsh

BYLIS

TIRANA

24.11.2012

Lac

LAÇI

TEUTA

24.11.2012

Berat

TOMORI

SHKUMBINI

24.11.2012

JAVA 13

Qyteti

Vendas

Udhëtues

Data

Peqin

SHKUMBINI

LUFTETARI

01.12.2012

Durres

TEUTA

TOMORI

01.12.2012

Tirane

TIRANA

LAÇI

01.12.2012

Kavaje

BESA

BYLIS

01.12.2012

Vlore

FLAMURTARI

APOLONIA

01.12.2012

Kruje

KASTRIOTI

VLLAZNIA

01.12.2012

Korce

SKENDERBEU

KUKES

01.12.2012

JAVA 14

Qyteti

Vendas

Udhëtues

Data

Gjirokaster

LUFTETARI

KUKES

09.02.2013

Korce

SKENDERBEU

VLLAZNIA

09.02.2013

Kruje

KASTRIOTI

APOLONIA

09.02.2013

Vlore

FLAMURTARI

BYLIS

09.02.2013

Kavaje

BESA

LAÇI

09.02.2013

Tirane

TIRANA

TOMORI

09.02.2013

Durres

TEUTA

SHKUMBINI

09.02.2013

JAVA 15

Qyteti

Vendas

Udhëtues

Data

Durres

TEUTA

LUFTETARI

15.02.2013

Peqin

SHKUMBINI

TIRANA

15.02.2013

Berat

TOMORI

BESA

15.02.2013

Lac

LAÇI

FLAMURTARI

15.02.2013

Ballsh

BYLIS

KASTRIOTI

15.02.2013

Fier

APOLONIA

SKENDERBEU

15.02.2013

Shkoder

VLLAZNIA

KUKES

15.02.2013

JAVA 16

Qyteti

Vendas

Udhëtues

Data

Gjirokaster

LUFTETARI

VLLAZNIA

23.02.2013

Kukes

KUKES

APOLONIA

23.02.2013

Korce

SKENDERBEU

BYLIS

23.02.2013

Kruje

KASTRIOTI

LAÇI

23.02.2013

Vlore

FLAMURTARI

TOMORI

23.02.2013

Kavaje

BESA

SHKUMBINI

23.02.2013

Tirane

TIRANA

TEUTA

23.02.2013

JAVA 17

Qyteti

Vendas

Udhëtues

Data

Tirane

TIRANA

LUFTETARI

02.03.2013

Durres

TEUTA

BESA

02.03.2013

Peqin

SHKUMBINI

FLAMURTARI

02.03.2013

Berat

TOMORI

KASTRIOTI

02.03.2013

Lac

LAÇI

SKENDERBEU

02.03.2013

Ballsh

BYLIS

KUKES

02.03.2013

Fier

APOLONIA

VLLAZNIA

02.03.2013

JAVA 18

Qyteti

Vendas

Udhëtues

Data

Gjirokaster

LUFTETARI

APOLONIA

09.03.2013

Shkoder

VLLAZNIA

BYLIS

09.03.2013

Kukes

KUKES

LAÇI

09.03.2013

Korce

SKENDERBEU

TOMORI

09.03.2013

Kruje

KASTRIOTI

SHKUMBINI

09.03.2013

Vlore

FLAMURTARI

TEUTA

09.03.2013

Kavaje

BESA

TIRANA

09.03.2013

JAVA 19

Qyteti

Vendas

Udhëtues

Data

Kavaje

BESA

LUFTETARI

16.03.2013

Tirane

TIRANA

FLAMURTARI

16.03.2013

Durres

TEUTA

KASTRIOTI

16.03.2013

Peqin

SHKUMBINI

SKENDERBEU

16.03.2013

Berat

TOMORI

KUKES

16.03.2013

Lac

LAÇI

VLLAZNIA

16.03.2013

Ballsh

BYLIS

APOLONIA

16.03.2013

JAVA 20

Qyteti

Vendas

Udhëtues

Data

Gjirokaster

LUFTETARI

BYLIS

30.03.2013

Fier

APOLONIA

LAÇI

30.03.2013

Shkoder

VLLAZNIA

TOMORI

30.03.2013

Kukes

KUKES

SHKUMBINI

30.03.2013

Korce

SKENDERBEU

TEUTA

30.03.2013

Kruje

KASTRIOTI

TIRANA

30.03.2013

Vlore

FLAMURTARI

BESA

30.03.2013

JAVA 21

Qyteti

Vendas

Udhëtues

Data

Vlore

FLAMURTARI

LUFTETARI

06.04.2013

Kavaje

BESA

KASTRIOTI

06.04.2013

Tirane

TIRANA

SKENDERBEU

06.04.2013

Durres

TEUTA

KUKES

06.04.2013

Peqin

SHKUMBINI

VLLAZNIA

06.04.2013

Berat

TOMORI

APOLONIA

06.04.2013

Lac

LAÇI

BYLIS

06.04.2013

JAVA 22

Qyteti

Vendas

Udhëtues

Data

Gjirokaster

LUFTETARI

LAÇI

13.04.2013

Ballsh

BYLIS

TOMORI

13.04.2013

Fier

APOLONIA

SHKUMBINI

13.04.2013

Shkoder

VLLAZNIA

TEUTA

13.04.2013

Kukes

KUKES

TIRANA

13.04.2013

Korce

SKENDERBEU

BESA

13.04.2013

Kruje

KASTRIOTI

FLAMURTARI

13.04.2013

JAVA 23

Qyteti

Vendas

Udhëtues

Data

Kruje

KASTRIOTI

LUFTETARI

20.04.2013

Vlore

FLAMURTARI

SKENDERBEU

20.04.2013

Kavaje

BESA

KUKES

20.04.2013

Tirane

TIRANA

VLLAZNIA

20.04.2013

Durres

TEUTA

APOLONIA

20.04.2013

Peqin

SHKUMBINI

BYLIS

20.04.2013

Berat

TOMORI

LAÇI

20.04.2013

JAVA 24

Qyteti

Vendas

Udhëtues

Data

Gjirokaster

LUFTETARI

TOMORI

27.04.2013

Lac

LAÇI

SHKUMBINI

27.04.2013

Ballsh

BYLIS

TEUTA

27.04.2013

Fier

APOLONIA

TIRANA

27.04.2013

Shkoder

VLLAZNIA

BESA

27.04.2013

Kukes

KUKES

FLAMURTARI

27.04.2013

Korce

SKENDERBEU

KASTRIOTI

27.04.2013

JAVA 25

Qyteti

Vendas

Udhëtues

Data

Korce

SKENDERBEU

LUFTETARI

04.05.2013

Kruje

KASTRIOTI

KUKES

04.05.2013

Vlore

FLAMURTARI

VLLAZNIA

04.05.2013

Kavaje

BESA

APOLONIA

04.05.2013

Tirane

TIRANA

BYLIS

04.05.2013

Durres

TEUTA

LAÇI

04.05.2013

Peqin

SHKUMBINI

TOMORI

04.05.2013

JAVA 26

Qyteti

Vendas

Udhëtues

Data

Gjirokaster

LUFTETARI

SHKUMBINI

11.05.2013

Berat

TOMORI

TEUTA

11.05.2013

Lac

LAÇI

TIRANA

11.05.2013

Ballsh

BYLIS

BESA

11.05.2013

Fier

APOLONIA

FLAMURTARI

11.05.2013

Shkoder

VLLAZNIA

KASTRIOTI

11.05.2013

Kukes

KUKES

SKENDERBEU

11.05.2013