NJEREZIT E MIRE…JANE GJITHMONE TE PARET…

NJEREZIT E MIRE…JANE GJITHMONE TE PARET…qe zhgenjehen…sepse vene shpirtin ne cdo gje qe bejne….por kurre nuk duhet te perfitosh nga durimi i tyre…sepse jane te fundit qe lodhen,..por dhe te paret qe nuk kthehen... Read more →
1 2 3 4 5 6 14