Trekendeshi Bollano-Berisha-Rama

Gjendja e sotme në Himarë dhe fshatrat e tjerë të Bregut të Detit është shumë larg, jo vetëm dëshirave të pushuesve, por edhe mundësive që ka kjo njësi e qeverisjes vendore. Me të ardhura jo të vogla për shkak të një turizmi... Read more →

Takimi: Berisha Rama (VIDEO)

Në Shqipëri shumica dhe opozita shkëmbyen sot sinjale lëshimi për zgjidhjen e ngërçit që lidhet me hetimin e zgjedhjeve të qershorit 2009, kur kryetari socialist Edi Rama u ul në tryezën e thirrur nga kryeministri Sali Berisha për... Read more →
1 2