Emrat e Ministrave te qeverise se re Rama

Emrat e Ministrave shqiptar  te qeverise se re Rama – Ja kush jane ministrat e qeverise se re ne pushtet. “Qeveria e re do të jetë mishërim i boshtit strategjik të aleancës për Shqipërinë Evropiane, pjesëmarrjes së grave dhe... Read more →