Heqja e doganes dhe Taksa e re e makinave.

Hyri në fuqi ligji për taksat e reja të automjeteve të përdorura dhe detyrimet për mjetet që nuk janë zhdoganuar apo që importohen pas kësaj date. Bashkë me ligjin, zbardhet i plotë udhëzimi që bën të mundur zbatimin e ndryshimeve... Read more →

Hiqet dogana ne Shqiperi

Qytetarët që importojnë një automjet nga jashtë tani nuk do të paguajnë më doganë, por ajo do të zëvendësohet nga një taksë tjetër, e cila do të paguhet cdo vit, kur bëhet kolaudimi i makinës. Kjo eshte formula e re e përgatitur... Read more →