Astrologjia ka lidhje me shëndetin

Shumë mjekë gjatë punës së tyre e shfrytëzojnë astrologjinë. Konsiderohet se është shumë e rëndësishme që të bëhet një krahasim i horoskopit të mjekut dhe pacientit për të parë nëse nënshenjat e tyre janë në baraspeshë. Me... Read more →

Rekordet më interesante të “Guinness”

Njëra prej gazetave më të lexuara në Britani “Daily Mail”, sjell disa nga rekordet më interesante të regjistruara në librin e rekordeve “Guinness”. Ndër to janë edhe lopa më e shkurtër, Swallow, e cila është e gjatë vetëm... Read more →

Gerry Wells jeton me 1200 radioaparate

Në kohën kur edhe pleqtë kanë vendosur të përdorin teknologjinë më modern, është vështirë ta paramendosh dikë duke dëgjuar radio në aparatet të cilat janë të vjetra gati një shekull, por koleksionisti Gerry Wells është njëri... Read more →

Jupiteri, sot në mesnatë dhuron spektakël

Planeti më i madh i sistemit tonë diellor, Jupiteri do të afrohet me Tokën si asnjëherë në 50 vitet e fundit. Në mesnatën e 20-21 shtatorit, planeti 1300 herë më i madh se Toka jonë, do jetë vetëm 592 milionë km larg nesh. Në... Read more →
1 2 3 4 5