Messi lojtari me i paguar ne bote per 2011

Lionel Messi dhe Josè Mourinho jane me te paguarit e momentit ne boten e futbollit. Argjentinasi i Barcelones renditet i pari ne lojtaret me te paguar ne bote me te ardhura 31 milioni di euro. Renditja eshte kryer nga France Football e cila... Read more →