IFFHS:Inter e para e botes,Milan e 52

Sport-Instituti i Historise dhe Statistikave  te futbollit ka publikuar sot renditjen e ekipeve me te mira boterore per vitin 2010.Ne podium qendrojne kampionia e Italise dhe Spanjes(Inter dhe barcelona) me pike te barabarta,ndersa verehet... Read more →
1 3 4 5