Niebel: Gjermania, mbështetëse e Shqipërisë

Ministri për Bashkëpunim Ekonomik dhe Zhvillim i Republikës Federale të Gjermanisë, Dirk Niebel, tha sot se Gjermania vjen në Shqipëri si një donator i madh dhe i rëndësishëm, ndërsa premtoi asistencë të vazhdueshme ekonomike për... Read more →