Formulari A2 2012 Online, ja si duhet plotësuar

Një mënyrë krejt e re për të plotësuar formularin A2. Ministria e Arsimit tashmë ka zbardhur udhëzimin dhe ka gati të gjitha mjetet informuese për maturantët. I gjithë procesi i zgjedhjes së 10 degëve për të cilat do të garohet... Read more →