Protesta masive ne Maqedoni (VIDEO)

Këto protesta organizohen me të vetmin qëllim, që të gjithë opinionit në Maqedoni dhe ndërkombëtarë t’u tërhiqet vëmendja mbi disa pika thelbësore rreth ngjarjeve të fundit. 1.Ne me sinqeritet të plotë e ndamë dhimbjen me... Read more →