Qendrat tregtare ne Shqiperi

Qendrat tregtare ne Shqiperi aktuale janë “City Park”, QTU, “Tirana East Gate”, “Casa Italia”, ETC, “Twin Towers”, “Kristal”, “Condor” dhe “Olympia”. Nëse 7 vjet më parë, kur në vend u hap e para qendër tregtare,... Read more →