Jeta pas vdekjes argumente dhe deshmi

Pyetje drejtuar nje dijetari te Islamit : Cili është vendimi mbi atë që mohon jetën e përtejme? Si mund t’i bindim ata që e mohojnë (jeten pas vdekjes)? … Përgjigje: Ai që mohon jetën e përtejme, është mosbesimtar, sepse... Read more →