Mbrojtja e fëmijëve nga interneti

Eshtë shumë e qartë që fëmijëve nuk mundemi tërësisht t’ua ndalojmë qasjen në Internet, mirëpo për këtë është detyrë e çdo prindi që ta kontrollojë rreptësisht se cilat adresa në internet i viziton fëmija i tij – kjo... Read more →

Stresi, Depresioni, ja simptomat e tij

Jam në stres, jam në depresion…kush e di sa herë na bie që të dëgjojmë apo të themi këto fjalë. Depresioni i vërtetë, shqetësimi mendor që sipas Organizatës Botërore të Shëndetësisë në vitin 2020 do të jetë shqetësimi... Read more →

Martesa lufton stresin

Ata që duan ta besojnë thjesht, duhet të kujtojnë frazën, “më mirë të çiftuar se sa vetëm”. Jemi ende në muajin shtator, dhe si e kemi traditë në shqiptarët është muaji më i pasur me dasma, pavarësisht se me... Read more →
1 2