Arsyet që ju bëjnë të varur nga Facebook

Dikur thjesht një vend për të mbledhur shokët e shkollës, Facebook është bërë sinonimi i internetit, ka bërë që në çdo çast të kontrollojmë se çfarë bëjnë miqtë tanë dhe të ndajmë me ta minutat e ditës sonë. Pa e vënë... Read more →