Vidhen Dokumentet sekrete të Vatikanit

Paolo Gabriele, njeriu më i afërt, në shërbim të Papa Benediktit të XVI ka nxjerrë jashtë selisë së Shenjtë dokumente sekrete. “Vatileaks” dëshmon për korrupsion, keqmenaxhim dhe konflikte të brendshme mes zyrtarëve të Vatikanit.... Read more →