Home Video lajme Tarifat celulare , AKEP: Nga 1 Marsi ulen me 30%

Tarifat celulare , AKEP: Nga 1 Marsi ulen me 30%

260
0

Autoriteti i Komunikimeve Elektronike dhe Postare do të zbatojë nga 1 marsi planin për uljen e tarifave të bisedave celulare. Me këtë ndërhyrje pritet që bisedat për qytetaret të zbresin këtë vit me 30 për qind. Kjo në bazë të uljes në këtë masë që do t’iu bëhet tarifave me shumicë të operatorëve