Home Si te gatuajme Fjale te Urta – Të jesh i bukur, nuk ka rëndesi…se bukurin tuaj e josh...

– Të jesh i bukur, nuk ka rëndesi…se bukurin tuaj e josh një njeri..

530
0
– Të jesh i bukur, nuk ka rëndesi…se bukurin tuaj e josh një njeri..
– Të jesh i zgjuar, s’do të thotë gjithcka..se mendjen ta prish dhe një budalla..
– Të jesh i pasur, kot sa je ..parat sot i ke nesër si ke..
– Të sinpatizosh dikë, është fare kot..se thua është ëngjëll e të del idiot..
– Të jesh i sinqerte është fatkeqsi.. në këtë botë rebele nuk njihet drejtësi..
– E të dashurosh, thonë është gjë e bukur.. nëse dashuron vërtet ke bëre dhe një tjetër të lumtur…